Bel ons
Menu Menu

BEESEL
Kasteel Nieuwenbroeck 3

€ 1.350,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Beesel, Kasteel Nieuwenbroeck 3

In het voorgebouw van het monumentale Kasteel Nieuwenbroeck bevindt zich deze charmante woning met eigen entree, privé buitenterras, een atelier, riante woonkamer, luxe keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, vide en praktische berging.
Rustig en uniek wonen in een pittoreske omgeving!

De indeling is als volgt:

Begane grond: hal met toegang tot het privé buitenterras waar u heerlijk kunt genieten van het landgoed Kasteel Nieuwenbroeck. In de hal is tevens een garderobe en gastentoilet. Vanuit de hal komt u in de dichte keuken, eetkamer en royale woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het atelier.
Op de begane grond is tevens de eerste slaapkamer (23 m2) en badkamer met ligbad en wastafel te vinden.

1e verdieping: Vanuit de trap in de hal bereikt u de ruime overloop. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer (23 m2), de tweede badkamer, welke is uitgerust met een douche, wastafel en toilet, de praktische berging en een royale vide.

Op deze unieke idyllische plek is het mogelijk om optimaal van de zon en rust te genieten. De huurder dient ongeveer 6 meter tuin rondom de woning bij te houden. De rest van dit prachtige landgoed wordt door de eigenaar zelf verzorgd. Voor de huurder is een carport beschikbaar.

Huurprijs: € 1.350,-- per maand exclusief servicekosten (€ 50 ,-).
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 2 jaar;
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten