Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Neeldervelt Vrijstaande woning type D ong

€ 606.428,-

Onderdeel van nieuwbouwproject
Neeldervelt vrijstaande woningen en bouwkavels

Beschrijving

De bouw is gestart!

Type D is een karakteristieke vrijstaande woning met oog voor details zoals de moderne erker en dak overstekken. De woning is breed op het perceel geori├źnteerd waardoor er een mooie verbinding is tussen de woonkamer met leefkeuken en de tuin. De woning wordt uitgevoerd met een genuanceerde rode baksteen en strakke keramische dakpan.

De begane grond kent een plattegrond met veel raamopeningen waardoor er veel daglicht is in de ruime woonkamer en open keuken. De aangebouwde berging met sectionaalpoort is volledig geïsoleerd.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet gesitueerd.

Alle woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de lucht-warmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de warmwatervoorziening en de vloerverwarming. Door de energiezuinig warmte-terug-win-ventilatie is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Omdat de bouw snel van start gaat en de voorbereidingen hierop in volle gang zijn, zijn er de volgende keuzes gemaakt m.b.t. meer- en minderwerk. Deze zijn reeds verrekend in de verkoopprijs:

- Vergroten badkamerruimte
- Uitbouw woonkamer met 12 m2
- Vorstvrije buitenkraan met schrobputje, 4x loze leiding waarvan 1 bestemd voor elektrisch laadpunt E-auto
- Casco keuken en sanitair / tegelwerk
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten