Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Vrijstaande villa Neeldervelt H21 ong

€ 535.735,-

Onderdeel van nieuwbouwproject
Neeldervelt 33 woningen

Beschrijving

Drie vrijstaande villa’s
Deze statige, moderne stadsvilla’s zijn telkens gelegen op een hoek. De plattegronden van de vrijstaande villa’s zijn allemaal ruim van opzet en kennen een praktische indeling. De begane grond biedt naast de ruime woonkamer met woonkeuken, een mooie entreehal en een berging voorzien van kanteldeur. Het woonoppervlak is 159m2. Wat een rust, wat een ruimte! En van grote tuin mag je met recht spreken met ruime percelen van 413 m2 tot wel 600m2.

De villa’s hebben op de verdieping 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet en een grote zolderverdieping met een technische ruimte en een extra slaapkamer. De villa’s hebben op de verdieping 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet en een grote zolderverdieping met een technische ruimte en een 4e slaapkamer. De villa’s zijn in de basis al zeer compleet met vloerverwarming en volledig betegelde badkamer met Villeroy en Boch sanitair.

*Woning voorzien van meerwerkopties welke zijn verwerkt in de koopsom
- Dubbele tuindeur met zijlichten achtergevel, in plaats van kozijn met vast glas
- Inloopkast hoofdslaapkamer
- Vergroten badkamer

Comfortabel en duurzaam
Alle woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de luchtwarmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Tevens is de installatie voorzien van topkoeling. Door de energiezuinig balansventilatiesysteem met een warmte terugwin-unit is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Bereikbaarheid
Neeldervelt beschikt over een gunstige geografische ligging. Zo is het slechts 5 minuten fietsen naar het stadscentrum van Roermond. Hier kun je gemakkelijk op de Intercity stappen of gebruik maken van het vernieuwde busstation. Ook met de auto ben je zo de snelweg A67 op richting Maastricht of Venlo. Door de centrale locatie van Roermond zijn vrijwel alle bestemmingen in Limburg en daarbuiten goed te bereiken.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten