Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
LLB 2-kapper Neeldervelt H3 ong

€ 350.000,-

Onderdeel van nieuwbouwproject
Neeldervelt 33 woningen

Beschrijving

Toekomstbestendige twee-onder-een-kapwoningen

De bouw van de woningen gaat in de zomer van 2022 van start!
Er zijn nog enkele toekomstbestendige woningen beschikbaar.

Deze mooie grotendeels gelijkvloerse woningen hebben een woonoppervlak van 114m2 en liggen op percelen variƫrend van 212 m2 tot 332m2 met een eigen achterom. Genoeg ruimte voor een fijne tuin, of je nu kiest voor een hoek- of tussenwoning. Alle woningen zijn daarnaast voorzien van een buitenberging aan de achterzijde van de tuin. De tweekappers hebben een klassieke basis maar dan gestoken in een modern jasje. De ruime woonkamer met open keuken ligt aan de voorzijde van de woning, de slaapkamer met badkamer en toilet aan de tuinzijde. Daarnaast is de begane grond uitgerust met een handige binnenberging. De verdieping is naar eigen behoefte in te richten, bijvoorbeeld als ruime bergzolder maar ook als logeerkamer. Een aantal woningen is voorzien van ruime dakkapel waardoor de verdieping nog ruimer aanvoelt.

Comfortabel en duurzaam
Alle woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de luchtwarmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Tevens is de installatie voorzien van topkoeling. Door de energiezuinig balansventilatiesysteem met een warmte terugwin-unit is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Woning wordt in basis opgeleverd zonder sanitair, tegelwerk en keuken en is voorzien van meerwerkopties,
meer- en minderkosten zijn reeds verwerkt in aankoopprijs:
-Koud water buitenkraan met schrobputje + loze leiding achtergevel woning + extra dubbele wandcontactdoos op de zolder + extra loze leiding op zolder

Bereikbaarheid
Neeldervelt beschikt over een gunstige geografische ligging. Zo is het slechts 5 minuten fietsen naar het stadscentrum van Roermond. Hier kun je gemakkelijk op de Intercity stappen of gebruik maken van het vernieuwde busstation. Ook met de auto ben je zo de snelweg A67 op richting Maastricht of Venlo. Door de centrale locatie van Roermond zijn vrijwel alle bestemmingen in Limburg en daarbuiten goed te bereiken.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten