Menu Menu

Roermond
Porterstraat ong

€ 0,00

Onderdeel van nieuwbouwproject
MorgenWonen Sjtadshaof

Beschrijving

De wijk 'Sjtadshaof' ligt ten zuidoosten van het centrum, aan de rand van Roermond, waar de stad overgaat in het landelijke gebied.
In deze wijk worden door VolkerWessels unieke huurwoningen gerealiseerd. Het project MorgenWonen aan de "Ellingtonstraat, Porterstraat en Gershwinstraat", bestaat uit 19 woningen (6 hoekwoningen, 9 tussenwoningen en 4
levensloopbestendige woningen), die energie-nota-nul worden gebouwd met een hoogwaardige uitvoering en een luxe afwerking. "MorgenWonen" is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen!

De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u, uw eigen duurzame energie opwekt. Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken. Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief wandafwerking. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.
De woningen worden dus in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust.

ROERMOND:
Wie Roermond zegt, zegt stad én natuur. Met de Roer en de bekende Maas in de gemeente Roermond en daarnaast ook nog het nationale park de Meinweg. Je kunt heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden in het afwisselende landschap. Roermond is tevens een cultuurstad vol historisch erfgoed, en een prachtige plaats om te winkelen of uit te gaan. Het hele jaar door is er van alles te doen op het gebied van theater, muziek, film, exposities, markten, sport en nog veel meer grote en kleine evenementen. Roermond: het beste van twee werelden!

Sjtadshaof is een nieuwe wijk in wording aan de zuidoostkant van Roermond, waar de stad overgaat in natuur. Het is een ruim opgezet plan, boordevol groen. De wijk wordt aan verschillende kanten omringd door bomen, plantsoenen en de Maasnielderbeek. In het midden van de wijk komt zelfs een parkje! De groene stukken zijn bovendien met elkaar verbonden, dus voldoende plek om te wandelen en voor kinderen om te spelen. Waar je ook naartoe wilt, vanuit Sjtadhaof ben je snel op weg. De wijk ligt vlakbij de aansluiting naar de A73. Ook met het openbaar vervoer ben je snel in hartje stad of op het station van Roermond, met o.a. directe verbindingen met Maastricht, Veno/Nijmegen of Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN:
* 19 Energie-nota-nul eengezinswoningen (6 hoekwoningen, 9 tussenwoningen en 4 levensloopbestendige woningen).
* Woonoppervlakte: van ± 96 m² tot 125 m².
* Inhoud: variërend van 393 m³ tot 474 m³.
* Energie-nota-nul woning door hoge isolatiewaarde van onder meer drielaags-beglazing en de aanwezigheid van een warmtepomp en zonnepanelen (Energie-nul bij normaal gebruik volgens de richtlijnen).
* Kunststof kozijnen met draai-kiep ramen en polyester goten.
* Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. zonnecollectoren en warmtewisselaar.
* Luxe keukenopstelling met vaatwasser, combimagnetron koel/vriescombinatie en RVS-afzuigkap, inductie kookplaat.
* Royale badkamer met wandcloset, badmeubel met dubbele wastafel, hardglazen douchewand en handdoekradiator.
* Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.
* Wandafwerking (gesausd) op de begane grond en de eerste verdieping.
* Betonnen trappenhuis bekleed met vloerbedekking.
* Standaard drie slaapkamers en mogelijkheid voor extra slaapkamer op de tweede verdieping.
* Tuin met deels bestrating, erfafscheiding en houten berging (± 6 m²).
* De kavelgroottes variëren van 119 m² tot 320 m².
* Rijke uitstraling door keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren.
* Minimale huurperiode van 24 maanden.
* Minimale waarborgsom van 1 x de maandhuur.
* Alle hoek- en levensloopbestendige woningen hebben een eigen oprit. De tussenwoningen kunnen openbaar parkeren.

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING:
In dit project worden 4 levensloopbestendige woningen gebouwd (type: twee-onder-één-kap-woning). Een levensloopbestendige woning is een woning die het mogelijk maakt om op je oude dag in te wonen. Veilig. Comfortabel. En toegankelijk.
Er zijn voorzieningen aangebracht die het mogelijk maken deze te gebruiken, als u in de toekomst minder goed ter been bent of als de veiligheid of toegankelijkheid een belangrijke rol gaan spelen. Op de begane grond is een badkamer met slaapkamer gesitueerd. Tevens zijn er op de verdieping nog twee slaapkamers.

Vandaag de sleutel, morgen wonen!

Comfortabel en luxe wonen vanaf € 965,-- per maand.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten