Bel ons
Menu Menu

LINNE
Gerststraat 13

€ 0,00

Onderdeel van nieuwbouwproject
Linnerpark huurwoningen

Beschrijving

MorgenWonen: Vandaag de sleutel, morgen wonen!

Op zoek naar een instapklare, duurzame gezinswoning? Dan is dit de perfecte woning.

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief grotendeelse stoffering en wit gespoten binnenwanden. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken.

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking.

Indeling: Een ruime entree/hal geeft toegang tot het toilet en de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur; een vaatwasser, inductiekookplaat, RVS recirculatiekap, combimagnetron en koel-vriescombinatie die in een hoekopstelling wordt geplaatst. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op de achtertuin. In de achtertuin wordt een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in de achtertuin geplaatst.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting en heeft u alle ruimte om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

De woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is
uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. De WTW-systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. De energiemonitor informeert u continu over de hoeveelheid energie die u verbruikt én opwekt. Zo heeft u 24 uur per dag zicht op uw persoonlijke energiestatus!

Ligging
Gelegen aan de oevers van de Maas en ten zuiden van Roermond ligt Linne, onderdeel van Gemeente Maasgouw. De ligging van Linne is ideaal. Mede door de nabijheid van de snelwegen A2 en A73 zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht uitstekend bereikbaar.

De rivier de Maas biedt naast waterrecreatie veel mogelijkheden tot ontspanning in een prachtige omgeving voor jong en oud. Het landschap tussen het dorp Linne en de Maas, de Linnerweerd, is een uiterwaardengebied ten westen van Linne, gelegen op het laagterras van de Maas. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte weilanden en landbouwgronden. In deze omgeving kan men volop gebruik maken van de vele mountainbike-, fiets- en wandelroutes.

Tevens kent het dorp Linne nog een actief verenigingsleven op het gebied van sport en ontspanning, zijn de dagelijkse boodschappen gewoon in Linne te vinden en is er zelfs een prachtig buiten zwembad. Aan de zuid-oost kant van Linne, op de voormalige voetbalveld locatie ligt het nieuwbouwplan Linnerpark. Hier worden projectmatige woningen gerealiseerd en bouwkavels. Kortom een ideale omgeving om uw woontoekomst verder vorm te geven. Linne is een dorp waar het fantastisch wonen is!

Bijzonderheden
- Luxe keukenopstelling met A-merk vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie,
inductiekookplaat en RVS recirculatiekap
- Royale badkamer (Villeroy & Boch sanitair), wandcloset, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator
- Vloer- en wandafwerking op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping (m.u.v. van het toilet en de trapkast)
- Buitengewoon duurzaam en milieubewust wonen
- Nagenoeg “nul-op de meter” woning
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten