Menu Menu

Herten
Groenezijweg kavel ong

€ 257.040,-

Onderdeel van nieuwbouwproject
Groenezijweg Ool

Beschrijving

Wonen in buurtschap Ool

Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar toch dichtbij de stad en voorzieningen, op een steenworp afstand van de Jachthaven "De Rosslag" in Herten en het recreatiegebied de Oolderplas om de hoek.

Aantrekkelijk aan het nieuwe woonproject aan de Groenezijweg is de kleinschaligheid van het project en de ligging in het 'groen-blauwe' buitengebied van 'Roermond aan de Maas'. Illustratief voor de planopzet zijn de perceelsgrootte, die varieert van ca. 750 m2 tot ca. 1110 m2.

Kavelindeling
Informatie over de kavels
In het buurtschap Ool, nabij de stad, maar op een prachtige, rustige locatie, liggen 5 prachtige kavels, allemaal ruim bemeten (vanaf 750 m2) en tussen de bestaande bebouwing, op een locatie waar maar sporadisch bouwgrond wordt aangeboden! De belendingen bestaan uit fraaie vrijstaande woningen.

De nabijheid van de jachthavens van Herten en Roermond, alsmede een health- en Fitness Club, een moderne supermarkt en bakkerij en daarnaast zelfs twee basisscholen, maakt de locatie een ideale woonomgeving en uitvalsbasis. Temeer aangezien de stad Roermond op fietsafstand ligt en het uitgestrekte Maasplassen recreatie- en natuurgebied voor de deur ligt. Puur woongenot op een van de fraaiste plekjes van Roermond.

De bouwkavels bestaan uit 5 ruim bemeten kavels van elk ca. 750 m2 tot ca. 1110 m2

De kavels hebben een frontbreedte van ca. 15 tot ca. 22 meter en geven aan de achterzijde heel veel privacy. Ze bieden plaats voor de realisatie van een vrijstaand woonhuis.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten