Bel ons
Menu Menu

SWALMEN
Heistraat 35 a 37

€ 545.000,- k.k.

Beschrijving

TE KOOP: KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX MET GARAGEBOXEN, IDEAAL VOOR BELEGGERS EN KLUSSERS!

Deze kleinschalig appartementencomplex bestaat onder ander uit twee wooneenheden met tweetal garageboxen en voldoende eigen terrein. Indien u nog een beetje handig bent zou een 3e appartement aan toegevoegd kunnen worden. Het object wordt weleens waar leeg en ontruimd opgeleverd. U kunt alsdan zelf bepalen welk rendement u wilt behalen.

ALGEMEEN
Het geheel is gelegen in een vrijstaand gebouw dat dateert uit 1928. Vroeger als onderdeel van een kloostercomplex gebouwd. In de jaren tachtig was in dit gebouw een kapperszaak gevestigd. De stijlkenmerken van de jaren dertig herken je nog duidelijk in dit gebouw. Met name de originele trapopgang met de bordestrap en de glas in lood ramen en de originele tegelvloer in de hal ademen de sfeer van die tijd uit alsook de erker aan de voorzijde.

APPARTEMENT 1 (begane grond)
Een riant appartement van 142 m2.
Ruime woonkamer, een leef keuken, 2 slaapkamers, een eigen tuin, een garagebox en een tuinberging maken deel uit van dit geheel. Daarnaast is er nog een grote kelder met enorm veel bergruimte.

Indeling:
Souterrain: Via de keuken is het souterrain te bereiken. De kelder heeft 3 compartimenten die gebruikt kunnen worden als hobbyruimte, provisieruimte, bergruimte en/of wijnkelder.

De woning heeft een eigen entree aan de rechterzijde van het gebouw welke via een lichte hellingbaan te bereiken is. In de gang springt meteen de prachtige originele vloer in het oog. Links en rechts bevinden zich de twee slaapkamers. Beide zijn ca. 14 m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een ingebouwde kast. Aan het einde van de gang kun je links naar de riante woonkamer met erker samen 40 m2 groot. Via de grote raampartijen en de erker komt het daglicht heerlijk binnen. Tussen de woonkamer en leef keuken is een tussenhalletje met bergkast. De keuken is met een oppervlakte van ruim 31 m2 met recht een leef keuken te noemen. Deze heeft toegang tot de achterkeuken, de kelder en een van de slaapkamers. De keuken heeft een apparatenwand met oven en koelkast. En een hoekopstelling met schiereiland met vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en granieten werkblad. Via de keuken kun je ook naar de badkamer. Deze is verzorgd en voorzien van douche, wastafel en toilet. Hier is ook de wasmachine aansluiting. Achter de keuken is de bijkeuken met eveneens een hoekopstelling met keramische kookplaat en kastruimte.

APPARTEMENT 2 (eerste verdieping)
Een riant appartement van maar liefst 164 m2.
Bestaande uit een ruime woonkamer, leef keuken, 2 slaapkamers, een balkon van 14 m2 en een garagebox maken deel uit van dit geheel.

Indeling:
Begane grond:
overdekte entree. Hal met opgang via de bordestrap naar de verdiepingen. Op het eigen terrein van het complex is voldoende parkeergelegenheid. Verder hoort tot de woning nog een eigen garagebox.

De lange gang splitst de woning en biedt een goede bereikbaarheid van alle vertrekken. Rechts is de eerste ruimte nl. de woonkamer. Die is maar liefst 38 m2. Leuk detail is de oude natuurstenen schouw. Diverse raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Tegenover de woonkamer is de leef keuken gelegen. Die is met 21 m2 ook goed bemeten. Deze heeft een verzorgde hoekopstelling met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Het balkon is via de keuken te bereiken. Ideaal als je in de zomer lekker op het balkon wilt eten. Ook praktisch is dat je vanuit de keuken via het tussenportaal de bijkeuken annex inloopkast kunt betreden. Hier is separate kastruimte aanwezig en hier zijn de witgoedaansluitingen. Verder zijn vanuit het halletje bij de inloopkast de toiletruimte en de badkamer gerealiseerd. De badkamer is netjes verzorgd en voorzien van een douche, 2 wastafels en het comfort van een 2e toilet. Het appartement beschikt op deze verdieping over twee slaapkamers. Beide zijn 15 m2 groot.

APPARTEMENT 3 (2e verdieping)
Via de bordestrap loop je naar de tweede verdieping (een opgang is er al). Deze verdieping is nu nog als zolder in gebruik, maar heeft de potentie om hier een derde appartement van ca. 90 m² te creëren. Hiervoor is uiteraard toestemming nodig van de gemeente.

GARAGEBOXEN
Via de oprit bereik je de garagebox (2x). Deze sluit tevens aan aan de fietsenberging.

OVERIGE:
Inhoud: circa 909 m³.
Woonoppervlakte: circa 306 m² met een mogelijkheid tot 396 m².
Bouwjaar: 1928
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten