Menu Menu

Susteren
Rafaelweg 54

€ 475.000,- k.k.
€ 3.950,- per maand

Beschrijving

TE HUUR/ TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE BESTAANDE UIT EEN HAL, KANTOOR VAN CA. 972 M² EN TERREIN GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN DE WOLFSKUIL IN SUSTEREN.

KOOP IS GOEDKOPER DAN HUREN!!
FINANCIERING/ACHTERGESTELDE LENING BESPREEKBAAR!

VOORBEELD:
Koopprijs € 475.000,- K.K.
Achtergestelde Lening € 75.000,-
Aflossen in 60 maanden tegen een lage rente!!

Het pand is gelegen op de hoek van de Rafaelweg en Rangeerweg en is gebouwd in 1995.

LOCATIE
Het object is gelegen op het Bedrijventerrein De Wolfskoul te Susteren. Susteren is op korte afstand gelegen van Echt, waarbij Echt een bovenlokaal verzorgend karakter heeft.

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar door de ligging aan de rand van Susteren. De Kern van Susteren is op zeer korte afstand gelegen. De bereikbaarheid wordt vergroot door de op- en afritten van de A2 in zowel Echt als ook Roosteren. Een aansluiting op de A73 is tevens nabij. Op circa 16 minuten loopafstand is het treinstation van Susteren bereikbaar. Een bushalte is gelegen op circa 10 minuten loopafstand.

VOORZIENINGEN

Kantoor:
Het pand bestaat uit een kantoorgedeelte met balie, kantine met pantry, toilet en kantoren.
Op de eerste verdieping zijn twee kantoormakers, keuken/kantine en entresol aanwezig.
De kantoren zijn onder meer uitgerust met systeemplafond met verlichtingsarmaturen, schoonmetselwerk wanden, mechanische ventialtie, zonnescreans en airconditioning.

Hal:
De hal van ca. 450 m² is uitgerust met twee handmatige overheaddeur met een hoogte van ca. 3,5 m1 en 4,5 m1, krachtstroom, vrije hoogte ca. 5,75 m1, plafond met tl-verlichting, heaters, handmatige zonnescreens, omkleedruimtes, toilet, vloercoating, apparte toegangsdeuren naar voor- en achterterrein en toegang naar kantine en entree/kantoor.

De hal is deels voorzien van entresol, deze is tevens demontabel. Tot slot is in het pand een alarminstallatie aanwezig.

PERCEEL
Het perceel van ca. 1.685 m² heeft een courante vorm van ca. 42 m1 (breedte) x ca. 40 m1 (diepte). Het terrein linksachter is geheel omheind door middel van een hekwerk en er is een stalen schuifpoort. Op het voorterrein zijn parkeerplaatsen aanwezig. Het terrein is volledig verhard.

BESTEMMING
De voor "Bedrijventerrein" aangewezen gronden zijn bestemd voor Bedrijf tot en met categorie 3.2
Overige:
· het bouwvlak mag per bouwperceel voor ten hoogste 70% bebouwd worden;
· de goothoogte van gebouwen binnen het bouwvlak mag niet meer bedragen dan 8 meter, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'maximale goothoogte' de aangeduide maximale goothoogte geldt;
· de bouwhoogte van gebouwen binnen het bouwvlak mag niet meer dan 12 meter bedragen, met dien verstande dat reclame-uitingen niet boven de goothoogte van een gebouw mogen worden aangebracht;
· de afstand van gebouwen tot de perceelsgrenzen van de afzonderlijke bouwpercelen zal, indien niet in de perceelsgrens wordt gebouwd, ten minste 5 meter bedragen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: SUSTEREN
Sectie: H
Nummer: 1372 en 1451
Kadastrale grootte totaal: 1.685 m²

VRAAGPRIJS
€ 475.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

HUURPRIJS
€ 49.500,- p/j excl. BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALINGSTERMIJN
Per maand.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.

AANVAARDING
Per direct

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten