Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: WINKELRUIMTE OP UITSTEKENDE LOCATIE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ROERMOND.
Verhuurder is bereid om een investeringsbijdrage te betalen aan huurder.

OBJECT:
Het betreft een winkelruimte op uitstekende locatie in de binnenstad van Roermond. Het geheel omvat een winkelruimte op de begane grond van circa 77 m2 groot met een kelder van circa 16 m2 . De ruimte wordt casco opgeleverd.

LOCATIE
Het object is gelegen in de binnenstad van Roermond en sluit aan op de Steenweg en de Bergstraat, beide A1 winkellocaties. In de directe omgeving zijn onder meer H&M Bakker Bart en Manfield gevestigd.

BEREIKBAARHEID:
De winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op korte loopafstand (ca. 5 minuten) aanwezig.
Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.

Globale oppervlakte(n):
- begane grond: ca. 70 m2;
- kelder: ca. 12 m2.

PARKERREN:
Het pand beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen. In de omgeving c.q. in het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de singels, openbare parkeerterreinen en parkeergarages.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Binnenstad Roermond”, met als bestemming “Centrum 1” met functie-aanduiding “Horeca categorie I”.
-detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
-dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

HUURRPIJS
€ 1.350,-- per maand excl. BTW

TE BETALEN
Per maand.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURTERMIJN:
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

INFORMATIE:
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

VOOR VERDERE INFORMATIE
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D. Weyers
E-mail: info@jackfrenken.nl

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten