Menu Menu

Roermond
Schoenmakersstraat 16 A

€ 18.000,- per jaar

Beschrijving

TE HUUR: Winkelruimte op uitstekende locatie in het centrum van Roermond


Object:
Het betreft een winkelruimte op uitstekende locatie in de binnenstad van Roermond. Het geheel omvat een winkelruimte op de begane grond van circa 77 m2 groot met een kelder van circa 16 m2 . De ruimte wordt casco opgeleverd.


Locatie object:
Het object is gelegen in de binnenstad van Roermond en sluit aan op de Steenweg en de Bergstraat, beide A1 winkellocaties. In de directe omgeving zijn ondermeer H&M Bakker Bart en Manfield gevestigd.


Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op korte loopafstand (ca. 5 minuten) aanwezig.
Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.


Globale oppervlakte(n):
- begane grond: ca. 77 m2;
- kelder: ca. 16 m2.


Parkeren:
Het pand beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen. In de omgeving c.q. in het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de singels, openbare parkeerterreinen en parkeergarages.


Bestemming:Van toepassing is het bestemmingsplan "Binnenstad Roermond", met als bestemming "Centrum 1" met functie-aanduiding "Horeca categorie I".
De voorschriften zijn als bijlage bij onze brochure gevoegd.
Verdere condities:


Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.


Huurtermijn:
5 jaar, daarna eventuele verlenging met telkens 5 jaar.


Betalingstermijn:
Huur en BTW per maand vooruit


Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.


Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.


Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer M.P.H van Vlerken RT
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
Telefax: 0475 - 332 945
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten