Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: HISTORISCH GEMEENTELIJK MONUMENTAAL STADSPAND MET WINKELRUIMTE EN ZEER RUIME MAISONNETTE GELEGEN OP EEN ABSOLUTE A1-LOCATIE.

De winkelruimte is instap klaar en is onder ander voorzien van een counter, ruime pantry en paskamers. De maisonnette heeft een sfeervolle uitstraling en is voorzien van een nieuwe badkamer en toiletten. Parkeren is mogelijke in o.a. het naastgelegen Roercenter (Q-park, diverse parkeerabonnementen verkrijgbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden).

LOCATIE:
Algemene omschrijving: Het object is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg, Neerstraat en Varkensmarkt. De locatie van betreffend winkelpand is zeer goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich onder andere vestigingen van JUMBO, ANWB, KRUITVAT, SHOEBY, BERDEN en diverse andere winkelketens.

BEREIKBAARHEID:
De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station liggen op korte loopafstand (ca. 2 minuten). Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.

INDELING EN VOLGENS NEN 2850
Begane grond:
Winkelruimte. Berging met tegelvloer, toilet, pantry en trappenopgang.
(totaal 65 m² BVO).

Eerste verdieping:
Woonkamer, keuken en trappenopgang.
(totaal 52 m² GO).

Tweede verdieping:
Gang, slaapkamer 1, badkamer met ligbad, douche, 2 wastafels en apart toilet, slaapkamer 2 en trappenopgang
(totaal 62 m² GO).

Derde verdieping:
Kleine overloop, cv-ruimte slaapkamer 3 en slaapkamer 4.
(totaal 51 m² GO).

PARKEREN:
In de omgeving c.q. in het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de singels, openbare parkeerterreinen en parkeergarages.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Binnenstad Roermond“, vastgesteld op 11 april 2013, met als bestemming “Centrum 1”. De bestemming “Centrum 1” houdt in dat het perceel bebouwd en gebruikt mag worden overeenkomstig de in de bijlage genoemde bepalingen. Volgens de voorschriften zijn deze gronden bestemd voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Verder zijn de gronden bestemd voor wonen (uitsluitend op de verdiepingen), paden en parkeervoorzieningen, verblijfsgebieden en voor het behoud en de bescherming van cultuurhistorische waarden van het beschermd stadsgezicht en archeologisch historische kern.

HUURPRIJS:
Vanaf € 26.000,- per jaar zonder BTW

AANVAARDING:
In overleg, doch spoedig.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI
(consumentenprijsindex) reeks CPI alle Huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het (CBS).

HUURTERMIJN:
In overleg.

BETALINGSTERMIJN:
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

HUUROVEREENKOMST:
De huur en verhuur zal worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225??

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten