Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Markt 8

€ 42.000,- per m2s per jaar

Beschrijving

TE HUUR: WINKELRUIMTE MET BREDE FRONT GELEGEN OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE IN ROERMOND. OP DEZE LOCATIE IS HORECA T/M CATEGORIE 3 WAARSCHIJNLIJK MOGELIJK!

Jaarlijks komen in de stad van Roermond circa 7.000.000 winkelbezoekers. Daarmee is Roermond een van de drukbezochte stad van middelgrote steden. Roermond heeft een uitgebreide en diverse aanbod op het gebied van winkelen en horeca dat veelal in bijzondere gebouwen gehuisvest zijn.

Ligging:
De Markt is het verbindingsplein tussen het Designer Outlet, Varkensmarkt en Luifelstraat omgeven door bekende winkelketens. Gemiddeld lopen over de Markt meer dan 90.000 passanten per week. Daarnaast heeft de Markt een zogenaamde trekkersfunctie. Elke zaterdag is hier de weekmarkt te vinden en op deze plein vinden talloze evenement plaats. Deze locatie is de absolute A1 locatie indien u iets in de detailhandel zou willen beginnen!

Pand:
Het betreft een winkelruimte met een verkoopoppervlakte (begane grond) van totaal 295,47 m² BVO en secundaire ruimte van ca 252,77 m² BVO verdeeld over 3 verdiepingen. De frontbreedte van de commerciële ruimte bedraagt 10 m1, welk voorzien is van een glazen-pui en is geheel overdekt. Het pand is voorzien van een warmte gordijn, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en wordt verwarmd en gekoeld middels lucht warmtepompen.

Indeling:
Mooie lichte verkoopruimte met de entree aan de Markt/Luifelstraat. De begane grond heeft een speelse indeling met zicht naar de Luifelstraat en de Markt. verkoopruimte, kantoortje, toilet, keuken en de toegang naar de verdiepingen.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het pand is zowel per voet als auto bereikbaar. Daarnaast kan op het plein (op ca. 10 m1 afstand) voor een korte periode geparkeerd worden. Daarnaast zijn er op 600 meter twee parkeergarages aanwezig.

Oppervlakte beschikbaar:
548,24 m² BVO volgens NEN 2580
449,07 m² VVO volgens NEN 2580

Oplevering:
Het pand zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Bestemming:
-Centrum -1, detailhandel.
-Daghoreca t/m categorie 3 "waarschijnlijk mogelijk".

Huurprijs:
€ 3.500,- per maand excl. BTW

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI
(consumentenprijsindex) reeks CPI alle Huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het (CBS).

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225?
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten