Menu Menu

Roermond
Maashaven 700 - 702

Huurprijs op aanvraag

Beschrijving

TE HUUR: DIT IS UW KANS OP DE POPULAIRSTE LOCATIE VAN NEDERLAND OM UW RETAIL- OF HORECAONDERNEMING TE EXPLOITEREN VANAF CA. 236,25 m² BVO: MAASHAVEN 700-702, 6041 TV ROERMOND.

Sinds de komst van het Designer Outlet Center (DOC) in 2001 heeft de stad Roermond een enorme impuls gekregen. Door de strategische ligging is het gebied voor circa 22,5 miljoen mensen binnen 90 autominuten te bereiken. Door de komst van Jazz City, zal het gebied gelegen tussen de Maashaven en het DOC een nog grotere aantrekkingskracht hebben op consumenten en recreanten.

Door de veelzijdigheid is dit gebied een uniek platform voor ambitieuze horecaondernemers en commerciële exploitanten. De diverse (horeca)pleinen zorgen voor een goede verbinding met het DOC en de daarmee gepaarde bruisende sfeer. Het DOC trekt jaarlijks circa 8 miljoen bezoekers uit onder andere Nederland, België, Duitsland en uit Azië. De bezoekersaantallen van DOC vertonen nog steeds een stijgende lijn. En naar verwachting stijgt dit door tot 10 miljoen bezoekers per jaar in 2021. In 2024 is de gebiedsontwikkeling Jazz City, waar de onderhavige locatie onderdeel van is, volledig gerealiseerd.

DE COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte is gelegen in de plint van het meest exclusieve, en dé eyecatcher van Jazz City, appartementencomplex "Manhattan" in Roermond. De front/etalage bestaat voornamelijk uit glas waardoor het uitzicht over onder andere de Maas en de daarbij behorende haven fenomenaal is. Dit is uw kans om als retailer of horeca-exploitant mee te liften op de successen van het DOC. De commerciële ruimte zal wel moeten voldoen aan bepaalde eisen die hieronder beschreven zijn.

TOTALE BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
± 472,5 m² BVO.

GESPLITST
De ruimte kan gesplitst worden in 2 afzonderlijke units.

HOOGTE
± 5 m¹.

FRONT BREEDTE
± 60 m¹.

BESTEMMING
Horeca (toegestaan tot en met categorie 1) en detailhandel.

USP
- Terras mogelijkheden rondom het object met uitzicht op de Maas;
- Gelegen tussen de Maashaven en het DOC;
- U kunt profiteren van de successen en de aantrekkingskracht van het DOC;
- Jaarlijks komen langs de onderhavige locatie ruim 8 mln. bezoekers;
- De verwachting is dat het aantal bezoekers blijft stijgen naar 10 mln. in 2021;
- Fantastisch uitzicht over de Maashaven en Maasboulevard;
- Populairste toeristische locatie van Nederland;
- Directe parkeermogelijkheden in de buurt.

BIJZONDERHEDEN
- Verhuurder is niet McArthurGlen maar Jazz City BV (SDK Vastgoed).
- Exploitant zal aan dezelfde openingstijden moeten voldoen als die van het DOC;
- Exploitant zal met haar bedrijfsactiviteit letten op het karakter van het omliggende gebied (DOC) en haar openingstijden. Aard en omvang van de bedrijfsactiviteit dient te passen binnen een overwegend winkelgebied, en is overwegend gebonden aan c.q. ondersteunend voor de winkelfunctie van dat gebied. Een en ander nader gespecificeerd in het vigerende bestemmingsplan.

OVERIGE
In de directe omgeving verrijzen de komende jaren meerdere appartementengebouwen, met een mix aan functies (wonen, horeca en detailhandel), namelijk "Baton Rouge" en "The Four Brothers", waardoor de bezoekers aantallen kunnen toenemen.

BESCHIKBAAR
Per 1 september 2020.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkens 5 verleningsjaren.

OPZEGTERMIJN
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURBETALING
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

BTW
Indien huurder niet aan het "90%-criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

INFORMATIE
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

VOOR VERDERE INFORMATIE
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D.H. Weyers
T: 0475-335225
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten