Menu Menu

Roermond
Keulsebaan ong

€ 114.500,- v.o.n.

Beschrijving

TE KOOP: BEDRIJFSUNITS OP BEDRIJVENTERREIN OOSTTANGENT DIRECT AAN DE KEULSEBAAN EN RIJKSWEG OOSTTANGENT.

Deze units worden bedrijfsklaar opgeleverd en zijn ideaal geschikt voor zzp'ers / ondernemers die toe zijn aan de volgende stap! Het plan bestaat uit 8 units waarvan met een oppervlakte vanaf 94,50 m² tot 226,3 m² BVO en zijn
(indien gewenst) onderling te koppelen. Deze worden duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen!

De bedrijfsunits zijn te koop vanaf € 114.500,-- tot € 254.500,-- vrij op naam en exclusief BTW.
Iedere unit heeft minimaal twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking.

Bij de aankoop van één van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan "Bedrijventerreinzone Roerstreek" zijn bedrijven in categorie 1 t/m 3.1 en detailhandel in de automotive toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

LIGGING:
Bedrijventerrein Oosttangent is direct gelegen aan de N293 (Oosttangent), een directe verbinding tussen de bedrijvenzone Roerstreek en de A73. Hierdoor sluit het bedrijventerrein prima aan op het (internationale) snelwegennet en de directe verbinding naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied (N280 en BAB52 richting Mönchengladbach). Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken.

KOOPPRIJS VON
BVO Begane grond
Nr. 1) 121 m² € 147.500,--
Nr. 2) 94,8 m² € 114.500,--
Nr. 3) 135,6 m² € 159.500,--
Nr. 4) 226,3 m² € 254.500,--
Nr. 5) 225,3 m² € 254.500,--
Nr. 6) 127,5 m² € 154.500,--
Nr. 7) 127,5 m² € 154.500,--
Nr. 8) 144,3 m² € 174.500,--
*prijzen zijn excl. BTW.

Optie verdiepingsvloer:
· De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de (open) halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti-sliptreden. De trappen zijn 1000 mm breed. De trappen en leuningen zijn gepoedercoat in de kleur Ral 9005 (zwart). Bovenkant afgewerkte verdiepingsvloer bevindt zich op 3.100 mm + Peil.

Prijzen:
Oppervlakte 35 m²: € 13.750,-- excl. BTW
Oppervlakte 70 m²: € 20.750,-- excl. BTW

OPLEVERINGSNIVEAU
Vloeren:
· De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderd, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Vloerbelasting 1.500 kg/m2. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht.
De betonkwaliteit is vloeistofdicht.

Constructie, gevels en daken:
· De staalconstructie wordt gespoten in de kleur Ral 7016 (antraciet).
· De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). Afgewerkt met een dakisolatie, Rc= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers. De inpandige (ongeïsoleerde) hemelwaterafvoeren zijn van kunststof en worden aangesloten op het gemeenteriool. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen.
· De gevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + Peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen, deze worden verticaal gemonteerd. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). De beplating wordt verder voorzien van diverse accentstroken.
· De scheidingswanden bestaan uit cellenbetonwanden, minimale dikte 150 mm, niet nader afgewerkt.

Kozijnen en poorten:
· In de gevels komen aluminium kozijnen in de kleur Ral 9005 (zwart), incl. draai-kiep delen. De loopdeuren zijn voorzien van deurdrangers. De raamkozijnen zijn voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters in kleur.
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraakwerende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten. Dagmaat van deze extra deur is 1000mm.
· De geïsoleerde sectionaalpoorten, zijn elektrisch bediend en aangesloten (voorzien van afstandsbediening), in de kleur Ral 9005 (zwart).

Installaties:
· De units worden voorzien van een meterkast en bedrijfsklaar opgeleverd.
De kosten van de invoeringen tbv water, elektra en data (internet) en ook de kosten voor de meters en de aansluiting voor water en elektra (3x25A) op basis van 230 Volt, De meterkast is voorzien van een standaard groepenkast. In de meterkast is een dubbel wandcontactdoos aanwezig. Krachtstroom behoort tot de mogelijkheden.

· Het pand wordt gasloos gebouwd.
· In de meterkast komt een tapkraan voor water.
· De units worden voorzien van twee TL-Led-verlichting.
· Per bedrijfsunit wordt er boven de overhead-deur één lichtpunt aangebracht.
· Per verdieping zijn twee stuks wandcontactdozen voorzien.
· De units zijn voorzien van een brandslanghaspel.
· De begane grondvloer kan worden voorzien van vloerverwarmingsslangen. Uw pand kunt u verwarmen door bijvoorbeeld zonnepanelen te combineren met een warmtepomp (door koper zelf te verzorgen).
· De units zijn voorzien van een betegelde toiletruimte (ca. 1,50 m1 hoog) met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

Reclame:
· Reclamemogelijkheid op de gevels. Hiervoor dient de koper zelf een vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Opleverniveau buitenterrein:

TERREIN:
· Het buitenterrein wordt afgewerkt met betonklinkers en voorzien van de nodige straatkolken, gemarkeerde parkeervakken en groenstroken.

VERENIGINGEN VAN EIGENAREN
Omdat de bedrijfsruimten een gemeenschappelijk terrein/dak hebben, is het onderhoud/vervanging hiervan ondergebracht in een VVE. Elke koper van een bedrijfsruimte wordt hier automatisch lid van. Deze VVE heeft slechts één doel en dat is het onderhoud van het terrein en dak collectief te regelen. De enige verplichting als lid is de jaarlijkse bijdrage in het onderhoudsfonds te storten. De vereniging van eigenaren kan zelf de vereniging gaan besturen of dit door derden te laten uitvoeren.

DISCLAIMER
Deze verkoopinformatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de projectontwikkelaar en andere adviseurs van dit plan. Ondanks bovenstaande geldt er een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die voortvloeien uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven.
De projectontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling van het project wijzigingen aan te brengen, die als noodzakelijk worden beschouwd, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid. Deze wijzigingen geven geen der partijen het recht tot het verrekenen van meer- of minderkosten.

Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot:

Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
telefoon 0475 - 335225
telefax 0475 - 332945
info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten