Menu Menu

Roermond
Hamstraat 48

€ 12.000,- per jaar

Beschrijving

Hamstraat 48, Roermond

· Bouwvorm: Bestaande bouw
· Hoofdbestemming: Winkelruimte
· Liggingen: Stadskern, Winkelcentrum

TE HUUR: Winkelruimte op zeer goede stand aan het voetgangersgebied.

Object: Het object betreft een winkelruimte met pantry en toiletruimte op de begane grond en een kelderruimte.

Algemene omschrijving: Het object is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg en Varkensmarkt met enkele zijstraten daarvan alsmede het gedeelte Munsterplein / Hamstraat / Graaf Gerardstraat. De locatie van betreffend winkelpand is zeer goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich onder andere vestigingen van McDonalds, Hema, Xenos, Bakker Bart en diverse andere winkelketens.

Bereikbaarheid: De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station liggen op korte loopafstand (ca. 2 minuten). Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.

Globale indeling:

Begane grond: entree, winkelruimte, meterkast, pantry, toiletruimte, cv-ketel, totaal groot circa 120 m².

Kelder: circa 20 m2.

De vermelde metrages zijn verhuurbare vloeroppervlakten. Parkeren: In de omgeving c.q. in het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de singels, openbare parkeerterreinen en parkeergarages. Bestemmingsplan: Van toepassing is het bestemmingsplan "Binnenstad Roermond", vastgesteld op 11 april 2013, met als bestemming "Centrum 1". De bestemming "Centrum 1" houdt in dat het perceel bebouwd en gebruikt mag worden overeenkomstig de in de bijlage genoemde bepalingen. Volgens de voorschriften zijn deze

gronden bestemd voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Verder zijn de gronden bestemd voor wonen (uitsluitend op de verdiepingen), paden en parkeervoorzieningen, verblijfsgebieden en voor het behoud en de bescherming van cultuurhistorische waarden van het beschermd stadsgezicht en archeologisch historische kern.

Huurprijs:
Vanaf € 12.000,- per jaar excl. BTW

Aanvaarding: In overleg, doch spoedig.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens, 2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn: in overleg.

Betalingstermijn: Huur en (eventuele) BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst: De huur en verhuur zal worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten