Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Hamstraat 38

Verhuurd

Huurprijs op aanvraag

Beschrijving

TE HUUR, WINKELRUIMTE MET TWEE ETALAGES GELEGEN OP UITSTEKENDE LOCATIE IN CENTRUM ROERMOND.

De te verhuren winkelruimte bestaat uit meerdere bouwlagen van totaal 1.253,40 m². De verkoopruimte ligt op de begane grond van ca. 1.034,40 m² vvo. Aan de achterzijde van het pand is op eigen terrein bevoorrading mogelijk.

ALGEMENE OMSCHRIJVING:
De winkelruimte is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg en Varkensmarkt met enkele zijstraten daarvan alsmede het gedeelte Munsterplein / Hamstraat / Graaf Gerardstraat. De locatie van betreffend winkelpand is goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Mc Donalds, Wibra, Bakker Bart, diverse andere winkelketens en lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID:
De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid is daardoor beperkt. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op loopafstand (ca. 2 minuten) aanwezig.
Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.

GLOBALE INDELING:
Begane grond: 1.034,40
1e verdieping: 86 m²
2e verdieping 71,30 m²
Kelder: 17,20 m²
Kelder: 44,50 m²

PARKEREN:
In het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig Aan de achterzijde van het pand (Veldstraat) is op eigen terrein 8-tal parkeerplaatsen beschikbaar.

BESTEMMING:
'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
-dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

HUURPRIJS:
In overleg

TE BETALEN:
Per maand.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

INFORMATIE:
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

VOOR VERDERE INFORMATIE
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D. Weyers
E: info@jackfrenken.nl
T: 0475-335225
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten