Menu Menu

Roermond
Hamstraat 15

€ 36.000,- per jaar

Beschrijving

TE HUUR: Winkelruimte op goede stand aan het voetgangersgebied.


Object:
De te verhuren winkelruimte is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een pand met appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping. Achter in de winkelruimte ligt op de 1e verdieping nog een kantoorruimte annex magazijnruimte.


Algemene omschrijving:
De winkelruimte is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg en Varkensmarkt met enkele zijstraten daarvan alsmede het gedeelte Munsterplein / Hamstraat / Graaf Gerardstraat. De locatie van betreffend winkelpand is goed te noemen.
In de directe omgeving bevinden zich onder andere Hema, Vroom en Dreesman, Xenos, Bakker Bart en diverse andere winkelketens.


Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid is daardoor beperkt. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op loopafstand (ca. 2 minuten) aanwezig.
Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken.


Globale indeling:
Begane grond: entree, winkelruimte van circa 215 m², met bergkast, magazijnruimte/kantoor (op 1e verdieping), keuken en toiletruimte.
Het pand is via de achterzijde bereikbaar voor toelevering.


Parkeren:
In de omgeving c.q. in het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de singels, openbare parkeerterreinen en parkeergarages.


Bestemmingsplan:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Binnenstad Roermond", vastgesteld bij Raadsbesluit op 23 september 1999 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 25 april 2000, met als bestemming "Centrumdoeleinden", "C1".
De bestemming "Centrumdoeleinden C1" houdt in dat het perceel bebouwd en gebruikt mag worden overeenkomstig de in de bijlage genoemde bepalingen.
Volgens de voorschriften zijn deze gronden bestemd voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven.
Verder zijn de gronden bestemd voor wonen (uitsluitend op de verdiepingen), paden en parkeervoorzieningen, verblijfsgebieden en voor het behoud en de bescherming van cultuurhistorische waarden van het beschermd stadsgezicht.


Oplevering:
In huidige staat.


Aanvaarding:
1 april 2017Verdere condities:


Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens, 2000 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn:
5 jaar met eventuele optietermijnen van telkens 5 jaar.

Betalingstermijn:
Huur en (eventuele) BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zal worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
telefoon 0475 - 335225
telefax 0475 - 332945
info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten