Menu Menu

Roermond
ECI 1 -7*

€ 95,- per m2 per jaar

Beschrijving

Algemeen:
Het voormalige fabriekscomplex van de Electro Chemische Industrie (ECI) is gerestaureerd en herontwikkeld tot cultuurfabriek en kantoorruimten. De ECI Cultuurfabriek biedt onderdak aan een theaterzaal, popzaal en horeca. Ook Restaurant One (met een Michelinster) en Mr. Sammi hebben zich gevestigd in de ECI. Nu is er op deze inspirerende locatie kantoorruimte beschikbaar voor u!

Opvallend bij de herbestemming van de ECI is dat de sporen van de tijd nog duidelijk zichtbaar zijn. Esthetisch en bouwtechnisch is zo min mogelijk ingegrepen om de authenticiteit te bewaren. Op de ECI locatie zijn 2 kantoorobjecten ontwikkeld ECI 1-7 en ECI 8-11.

Locatie:
Het ECI-complex, gesitueerd aan de westelijke singelringen centraal gelegen in Midden Limburg. Op korte afstand van de ontsluiting met de A2 en de A73, op loopafstand van de binnenstad en NS-station is deze locatie vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is nog beschikbaar een totale oppervlakte van circa 610 m².
Het gebouw is conform NEN2580 ingemeten en heeft een VVO (verhuurbaar vloeroppervlak) van 1.298 m2, onderverdeeld in:
ECI 1: verhuurd
ECI 2: 1e verdieping beschikbaar ca. 180 m²
ECI 3+7: verhuurd
ECI 4: 3e verdieping circa 205 m² te huur
ECI 5: verhuurd
ECI 6: verhuurd
Dakterras

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
Centrale, representatieve hal / inkom, bereikbaar middels een elektrische schuifpui. Deze is voorzien van een camera / intercom systeem. Vanuit de hal is een centrale kitchenette bereikbaar. De hal is afgewerkt met een o.a. een hardstenenvloer. De verschillende verdiepingen zijn te bereiken per lift en trap met een industriële uitstraling.

1e verdieping:
Twee gesplitste kantoorruimten. Bereikbaar via trap/lift. Voorzien van parketvloer met vloerpotten, kitchenette en separate toiletgroep. Wanden afgewerkt met stucwerk. Luxe glazen tussenwanden met geïntegreerde lamellen. Industriële plafonds en verlichting.

2e verdieping:
Kantoorruimte met veel oude industriële elementen verdeeld over een voor- en achterdeel (mogelijkheid te splitsen).
Achterdeel is een loft kantoor. Voorzien van parketvloer met vloerpotten, kitchenette en separate toiletgroepen. Wanden afgewerkt met stucwerk.

3e verdieping:
Loft kantoor met stoere industriële uitstraling en hoog plafond.
Voorzien van parketvloer met vloerpotten, kitchenette, separate toiletgroep en dakterras.
Wanden afgewerkt met stucwerk.

Dakterras: gezamenlijk gebruik.

Parkeren:
Er zijn voor de complexen circa 40 gereserveerde parkeerplaatsen; toewijzing naar ratio. Daarnaast de mogelijkheid van vergunning parkeren (gemeente Roermond)

Bestemming:
Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, dan wel via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
Vanaf € 95,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Verrekenbaar voorschot van € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. Verbruik gas, water, elektra, onderhoud technische installaties zoals liften, schoonhouden gemeenschappelijke ruimte en administratiekosten over bovenstaande leveringen en diensten.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg / direct.

Bijzonderheden:
Deze kantoorruimten worden collegiaal aangeboden door MVGM Bedrijfshuisvesting (Maastricht en Eindhoven) en Jack Frenken Makelaars en Adviseurs te Roermond.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten