Bel ons
Menu Menu

MAASBRACHT
Zandkuilweg 2

€ 350.000,- k.k.

Beschrijving

TE KOOP: SOLITAIR KANTOOR/MAATSCHAPPELIJKGEBOUW IN VERHUURDE STAAT ALSMEDE 10 PARKEERPLAATSEN, GELEGEN IN DE GEMEENTE MAASGOUW (MAASBRACHT).

Het vrijstaande kantoor-/praktijkgebouw met een verhuurbaar vloeroppervlakte van 264 m² alsmede 10 eigen parkeerplaatsen, verhuurd aan niet btw-plichtige kantoorgebruikers.

De voorkeur van eigenaar is om het kantoorgedeelte van De Zorggroep voor 10 jaar terug te huren met een break optie na jaar 5.  

De Zorggroep (verkoper) is de grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg en bieden zorg op maat op woonzorglocaties-, thuiszorg, dagbehandeling- locaties en geriatrische revalidatiezorg.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de gehele beleggingsportefeuille van de De Zorggroep te kopen, bestaande uit:
-Tollenstraat 1a, Venlo;
-Westhoven 5, Roermond;
-Schoolstraat 35, Heythuysen;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Maasbracht is direct aan de Maas en aan de autosnelwegen A2 en A73 gelegen, zeer centraal in Midden-Limburg. Het dorp beschikt over alle winkelvoorzieningen, twee basisscholen en diverse sportclubs. In de directe omgeving (10min. fietsen) is tevens middelbaar onderwijs gelegen. Het betreft een zeer levendig dorp met goede mogelijkheden om te recreëren aan de Maasplassen en in de nabij gelegen bosrijke gebieden.

Daarnaast zijn belangrijke verbindingswegen als de N276 en autosnelwegen A2 en A73 richting Maastricht, Eindhoven, Roermond, Venlo en Düsseldorf binnen enkele minuten bereikbaar.

BESTEMMING:
De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Het uitoefenen van activiteiten gericht op onderwijs, openbaar bestuur, overheid, semi overheid, religieuze functies, overdekte sport- en spelaccommodaties, medisch-sociale functies, kinderopvang en culturele functies;

BOUWJAAR:
Het gebouw is rond 2002 gebouwd. Behoudens enkele interne aanpassingen zijn er verder geen grootschalige verbouwingen en/of renovaties uitgevoerd.

PERCEEL
Het perceel heeft een oppervlakte van 1.106 m² en 10 parkeerplaatsen.

HUURSTROOM PER JAAR:
€ 20.538,66 (zonder btw)

AANTAL DEBITEUREN:
2

HUURTERMIJNEN:
De huurtermijnen variëren van 6 maanden tot 5 jaar.

KOOPSOM:
€ 350.000,-- k.k.

ENERGIELABEL:
B

NEN2580 VVO
Bruto vloeroppervlakte 294 m²;
Verhuurbare vloeroppervlakte 264 m².

HUUROVEREENKOMST (BIJ SALE AND LEASE BACK)
ROZ overeenkomst aangevuld met bijzondere bepalingen.

DATAROOM:
Indien uw interesse is gewekt, kunt u per e-mail de toegang tot de dataroom verkrijgen. In de dataroom treft (voor zover aanwezig); huurovereenkomsten, allonges, huurfacturen, plattegronden, kadastrale stukken, eventueel; foto’s en impressies. Een bezichtiging van het object kan onderdeel zijn van uw onderzoek. Dit kan uitsluitend via de makelaar.

KOOPVOORWAARDEN:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht
en geleverd conform het principe "as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige,
juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief
alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden. Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is dan komt deze ten goede van de verkoper.

ASBEST:
Verkoper heeft geen asbestinventarisatieonderzoek laten uitvoeren. Gelet op het bouwjaar van het oorspronkelijke opstal is het niet aannemelijk dat er dergelijke materialen in het verkochte aanwezig zouden kunnen zijn. Eventuele (toekomstige) saneringskosten komen voor rekening van koper. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid welke voortvloeit of in de toekomst zou kunnen voortvloeien uit de (eventuele) aanwezigheid van asbesthoudende en/of asbestverdachte materialen.

WAARBORGSOM:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

NOTARIS:
Overdracht bij projectnotaris: Metis notarissen.

VOORBEHOUD:
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan College Sanering Zorginstellingen. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

DISCLAIMER:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.
Een definitieve koopovereenkomst komt eerst tot stand na definitieve goedkeuring van directie van verkoper.
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten