Bel ons
Menu Menu

MAASBRACHT
Havenstraat 2 a

€ 1.500,- per maand

Beschrijving

MAASBRACHT, Havenstraat 2a
Huurprijs: € 1.500,- per maand

• Bouwvorm: Bestaande bouw, bouwjaar omstreeks 1950
• Hoofdbestemming: Kantoorruimte
• Nevenbestemming: dienstverlening
• Liggingen: nabij dorpskern

TE HUUR: kantoorruimte op de eerste verdieping op uitstekende locatie aan de haven van Maasbracht op loopafstand van de winkelvoorzieningen.

Object:
Het betreft een kantoorruimte van circa 150 m2. De kantoorruimte is via een luie trap aan de buitenzijde te bereiken en heeft een eigen entree. De kantoorruimte is instapklaar en voorzien van ondermeer vloerbedekking, inbouwarmaturen, lamellen en airco units. Tevens beschikt het object over een aparte ruimte met keukenblok en twee toiletten.

Indeling object:
Entree, keukenruimte met aanrechtblok, twee toiletruimtes, open kantoorruimte met half open afscheidingen, twee kantoorkamers.

Locatie object:
Het object is gelegen aan de haven van Maasbracht, op loopafstand van de winkelvoorzieningen. In de directe omgeving vindt men een mix van wonen bedrijvigheid (kantoren) en winkels. Tevens zijn aan de Havenstraat enkele horecagelegenheden gevestigd.

Bereikbaarheid:
Maasbracht is geklegen aan de A2 waardoor de bereikbaarheid erg goed is te noemen. Vanaf de afrit is het ongeveer 3 minuten rijden naar de locatie. Roermond en Echt zijn beiden op circa 10 minuten rijafstand gelegen.

Parkeren:
Het pand beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen. In de omgeving zijn voldoende voorzieningen voor parkeren aanwezig in de vorm van openbare parkeerstroken langs de weg.

Bestemming:
Kantoorruimte

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn:
In overleg.

Betalingstermijn:
Huur per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer M.P.H van Vlerken RT
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten