Menu Menu

Horn
Heythuyserweg 4

€ 2.100.000,- k.k.

Beschrijving

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET GECONDITIONEERDE RUIMTES MET VRIES EN KOELCELLEN EN KANTOREN VAN TOTAAL 3935 M² VVO MET GROOT VERHARD BUITENTERREIN GELEGEN IN HORN.

Het betreft een deel van het bedrijvencomplex bestaande uit twee geschakelde bedrijfshallen waarvan de linker hal vrijkomt (Heythuyserweg 4). Deze hal is grotendeels opgetrokken uit een staalconstructie voorzien van betonnen vloeren en stalen damwandprofielplaten. De gevelopeningen zijn grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak bestaat uit een platdakconstructie van staal met rubberen dakbedekking en voorzien van lichtstraten.

Ontstaan:
De hal is circa 3.935 m² vvo groot en heeft een vrije hoogte van circa 7 meter. Het complex is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1988 en thans in gebruik als een productiehal ten behoeve van de verwerking en productie van diepvriesproducten. De bedrijfsruimte is door de jaren meerdere keren gerenoveerd en uitgebreid. In 2015 heeft de laatste renovatie plaatsgevonden waarbij circa 600 m² bestaande bedrijfsruimte gereed is gemaakt ten behoeve van de verwerking van vlees.

Voorzieningen:
De hal is voorzien van 4 docklevellers de vloeren in de hal hebben een draagvermogen van ca. 3.500 kg/pm². Tevens is het pand uitgerust met krachtstroom, diverse vries- en koelcellen, verpakkingsruimte, hoogwaardige kantoren en showroom.

Indeling:
Begane grond Kantoorruimte, showroom en sanitaire ruimte ca. 295 m² vvo
Begane grond Geconditioneerde bedrijfsruimte ca. 3.348 m² vvo
1e verdieping Kantoorruimte, met showroom en keuken ca. 292 m² vvo

Stand en Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein 'Heythuyserweg' aan de rand van de bebouwde kom, nabij de provinciale weg N273 en N279. De directe omgeving bestaat voornamelijk uit vrijstaande woningen en woonboerderijen met agrarische gronden. Op het kleinschalige bedrijventerrein zijn enkele lokale gebruikers gevestigd waaronder Kessels Tegels en Autobedrijf Hornerheide.

Bereikbaarheid:
Het object ligt op ca. zeven kilometer afstand van de dichtstbijzijnde Rijkswegen A73 (Nijmegen - Maasbracht), ofwel ca 10 minuten reistijd met de auto. Voorts biedt de provinciale weg N280 aansluiting op de Rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht). De afstand tot het dichtstbijzijnde spoorwegstation, Centraal Station Roermond, is ca. 5,5 kilometer. Daarnaast kan men gebruik maken van de bushalte op ca. 5 minuten loopafstand.

Parkeren en buitenterrein:
Bij het object liggen 25 tot 30 parkeerplaatsen. Het volledig verhard buitenterrein is omheind middels hekwerk en toegankelijk via een schuifpoort.

Oppervlakte:
Perceel oppervlakte van ca. 7.610 m².
Bebouwd ca. 4.000 m² bvo.

Bestemming:
Het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieu categorieën 2 en 3 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Vraagprijs
€ 2.100.000,- k.k. excl. BTW

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidstelling
Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Vermelde gegevens zijn met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een bod. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
Telefax: 0475 - 332 945
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten