Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: KANTOORRUIMTEN IN SPORTCENTRUM IL FIORE HERTEN HEALTHCENTERS

Ontdek de perfecte locatie voor uw bedrijf in sportcentrum Il fiore, gelegen aan de Putkamp 4 te Herten. We bieden moderne kantoorruimten op de eerste verdieping, die instap klaar zijn en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Deze ruimten zijn ideaal voor partijen die aansluiten bij fitness, gezondheid, lifestyle, beauty en meer.

KENMERKEN:
* Instap klaar
* Gelegen op de eerste verdieping
* Gedeelde toiletten
* Gratis Wi-Fi aanwezig

HUURPRIJS:
De all-in huurprijs (gas, water en elektra) bedraagt slechts € 320,- per kantoorruimte per maand, exclusief BTW. Dit is een geweldige prijs voor de locatie en de voorzieningen die we bieden.

HUURTERMIJN:
In onderling overleg

OPENINGSTIJDEN:
Sportcentrum Il fiore is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06:30 tot 23:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 16:00 uur. U dient rekening te houden met deze openingstijden.

MOGELIJKHEID TOT HUREN VAN TWEE KAMERS:
Voor bedrijven die behoefte hebben aan meer ruimte, bieden we de mogelijkheid om twee kantoorruimten te huren tegen een gereduceerde huurprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Sportcentrum Il fiore is gunstig gelegen in Herten en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor u en uw klanten.

WAARBOGSOM:
Twee maanden huur te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Per 1 juli 2023

HET SPORTCENTRUM:
Naast kantoorruimten biedt sportcentrum Il fiore een breed scala aan sport- en fitnessfaciliteiten, waaronder een uitgebreide fitnessruimte, groepslessen, personal training en meer. Sluit u aan bij ons dynamische sportcentrum en geniet van de voordelen van een gezonde en actieve werkomgeving.

BEL ONS KANTOOR VANDAAG NOG!
Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoorruimte in sportcentrum Il fiore, neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten