Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR, BEDRIJFSHAL VAN CA. 195 M² VVO GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN MERUM NABIJ DE OP- EN AFRITTEN VAN DE AUTOSNELWEG A73 (KNOOPPUNT HET VONDEREN-VENLO).

De bedrijfshal met bouwjaar 2015 ligt naast het zonnepanelenveld (Solvay).

Locatie:
Bedrijventerrein ‘Merum’ biedt ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie. Het pand zelf ligt op ca. 200 meter van de op- en afritten van de autosnelweg A73 (Hoogvonderen-Venlo). Op dit bedrijventerrein zijn onder andere VeTraNed, De Markthal, AVIA truck, Kia Janssen, Ford Mossel, Numidia, Cita Verde College en Destil gevestigd.

Bereikbaarheid:
Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’ en ‘Kantorenlocatie Merum’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en A52 eveneens een feit.

Opleveringsniveau:
• Vrije hoogte ca. 6,00 m1;
• Afmetingen hal: ca. 9,8 x 19,85 m²
• Gehele overspanning;
• Elektrische sectionaal poort met een hoogte van ca. 5 m1;
• Vloerbelasting 1.500 kg/pm²;
• Waterpunt;
• Diverse krachtstroompunten;
• Afvoerpunten riool;
• Monoliet betonvloer.

De mogelijkheid bestaat om een kantoor te maken van va. 20m².

Perceel:
Op dit terrein zijn voldoende parkeergelegenheden. Het beklinkerde perceel is compleet omheind met hekwerk en er is nachtverlichting op het buitenterrein aanwezig.

Bestemming:
Bedrijventerrein, de aangewezen gronden zijn bestemd voor:het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten die staan vermeld in de categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, detailhandel, bedrijven die vallen onder het Bevi, propaantanks met een inhoud kleiner dan 13 m³ waarvan de veiligheidsafstanden, zoals aangegeven in artikel 3.28 van het Activiteitenbesluit tot buiten de bouwperceelsgrens reiken en horecabedrijven.

Huurprijs:
€ 13.000,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn:
Flexibel met een opzegtermijn van 6 maanden.

Aanvaarding:
Per direct

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatstgeldende huurprijs.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten