Bel ons
Menu Menu

HAELEN
Roggelseweg 6 a

€ 795,- per maand

Beschrijving

TE HUUR, KANTOORRUIMTE GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING MET PARKEREN IN HARTJE CENTRUM.

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een complex omvattende een Kruidvat-vestiging en een vestiging van Slender You Fit. Het geheel is gelegen in de dorpskern van Haelen, omgeven door winkels, al dan niet in combinatie met woonruimte en een parkeerterrein aan de voorzijde en achterzijde. Het centrum van Haelen heeft een lokaal verzorgingsniveau.

Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Goede aansluiting naar de steden Roermond, Weert en Venlo door de provinciale wegen N280 ( Roermond en Weert) en de N273 (Venlo). Een bushalte is recht voor de kantoorruimte gelegen en het dichtstbijzijnde
NS-intercitystation is het station van Roermond (10km).

BIJZONDERHEDEN
- Courante maatvoering;
- Zichtlocatie nabij Kruidvat en geldautomaat van de Rabobank;
- Eigen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er voldoende openbare (gratis) parkeerplaatsen. Deze zijn gelegen aan de overzijde van het object, alsmede langs de openbare weg.

INDELING
Entree op de begane grond aan de voorzijde van het complex alwaar een trap naar de verdieping gesitueerd is. Er is een ruime entreehal met tegelvloer en meterkast. Op de eerste verdieping is er een centrale gang met toegang tot alle vertrekken.

In totaal zijn er drie separate kantoorruimten gelegen, waarvan één voorzien is van een pantry.
De kantoren zijn fraai afgewerkt met vloerbedekking, kabelgoten en systeemplafonds met armaturen. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium. De wanden zijn uitgevoerd in lichte tinten.

Er is een sanitaire groep bereikbaar met voorportaal en twee separate toiletten. Het voorportaal is voorzien van een wastafel.

Op het grootste kantoor is er een klein portaal met een spiltrap naar de grote zolderverdieping, ideaal als opslag voor archiefruimte.

BESTEMMING:
Kantoorfunctie

HUURTERMIJN:
In overleg

HUURPRIJS:
€ 795,- p/m excl. BTW

AANVAARDING:
Per direct

BETALINGSTERMIJN:
Per maand

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2015=100). zoals gepubliceerd door het CBS.

HUUROVEREENKOMST:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch makelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer Danny Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
T 0475 - 335225?
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten