Bel ons
Menu Menu

Echt
Gelrestraat 6

€ 995,-

Beschrijving

TE HUUR: REPRESENTATIEVE COMMERCIELE RUIMTE MET EEN FRONT BREEDTE VAN CA. 8,6 METER EN KELDER, GELEGEN IN DE GELRESTRAAT 6 IN ECHT.

Op deze locatie is volgens het vigerende bestemmingsplan detailhandel, maatschappelijk, dienstverlening, kantoor en horeca mogelijk. Het totale verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 105 m² (begane grond) en ca. 75 m² (kelder). Tevens bestaat de mogelijkheid om de begane grond te vergroten met 88 m² VVO.

LIGGING:
De gemeente Echt-Susteren met ca. 31.000 inwoners, ligt tussen de gemeenten Maasgouw, Roerdalen, Sittard-Geleen en op ca. 8 autominuten afstand van gemeente Roermond.

Het kernwinkelgebied van Echt is op 3 autominuten gelegen van de op- en afritten van de A2 en A73 bekend als de autosnelweg van Maastricht-Amsterdam en Maastricht-Nijmegen. Het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar.

LOCATIE:
De Gelrestraat is een van de druk bezochte verbindingsstraten van de Bovenste straat (kern winkelgebied), dat heeft mede te maken met het parkeerplein gelegen aan de kruising van de Gelrestraat en de Graaf. Deze winkelstraat kenmerkt zich voornamelijk door de mix van veelal winkels, horecagelegenheden in de diverse karakteristieke middenstandspanden.

PARKEREN:
De onderhavige commerciële ruimte is gelegen in een voetgangersgebied en de parkeerterrein ligt op ca. 20 meter afstand.

WELSTANDSKLASSE:
A2.

DE COMMERCIELE RUIMTE:
Een grote etalage met een frontbreedte van ca. 8,6 meter en een diepte van ca. 12 meter. In deze ruimte heeft voorheen een sanitair winkel gezeten. Het pand is onder andere voorzien van een pantry, toilet met fonteintje, systeemplafonds met verlichting en elektrische verwarming.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAKTE:
Begane grond ca. 105 m²;
Kelder ca. 75 m²

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURPRIJS:
€ 995,-- per maand excl. BTW.

OPLEVERING:
Casco, vorige huurder heeft het bestaande inbouwpakket achtergelaten.

HUURBETAING:
Per maand vooraf.

ZEKERHEIDSTELLING:
Ter grootte van 2 maanden huur te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Glasbewassing buitenzijde € 15,- per maand te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING:
Direct beschikbaar

IS UW INTERESSE GEWEKT?
Bel voor informatie naar t 0475 335 225, Jack Frenken Bedrijfsmakelaars.
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten