Menu Menu

Echt
Gelrestraat 6

Beschrijving

TE HUUR: REPRESENTATIEVE COMMERCIELE RUIMTE MET EEN FRONT BREEDTE VAN 9 METER EN KELDER, GELEGEN IN DE GELRESTRAAT 6 IN ECHT.

Deze ruimte dat zowel als winkel en kantoorruimte geschikt is, heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 105 m² en een bruto vloeroppervlakte (BVO) van 112,5 m² excl. kelder. Tevens bestaat de mogelijkheid om het pand te vergroten met 100 m² BVO (totaal 212,5 m² BVO).

Ligging:
De gemeente Echt-Susteren met ca. 31.000 inwoners, ligt tussen de gemeente Maasgouw, Roerdalen, Sittard-Geleen en op ca. 8 autominuten afstand van de gemeente Roermond.

Het kernwinkelgebied van Echt is op 3 autominuten gelegen van de op- en afritten van de A2 en A73 bekend als de autosnelweg van Maastricht-Amsterdam en Maastricht-Nijmegen. Het openbaar vervoer (NS en Veolia) is op loopafstand bereikbaar.

Locatie:
De Gelrestraat is een van de druk bezochte verbindingsstraten van de Bovenste straat (kern winkelgebied), dat heeft mede te maken met het parkeerplein gelegen aan de kruising van de Gelrestraat en de Graaf. Deze winkelstraat kenmerkt zich voornamelijk door de mix van veelal winkels, horecagelegenheden in de diverse karakteristieke middenstandspanden.

Parkeren:
De onderhavige winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied en er kan op steenworp afstand geparkeerd worden.

Welstandsklasse: A2

Commerciële ruimte:
met een grote etalage en een frontbreedte van ca. 9 meter. Compleet afgewerkt, o.a. voorzien van een pantry, toilet met fonteintje, fraaie systeemplafonds met verlichting en airconditioning.

Bruto vloeroppervlakte:
-Begane grond 112,5 m²
-Kelder ca. 45 m²
Huurperiode:
in overleg

Huurprijs winkelruimte:
€ 1,- per maand excl. BTW (vraag naar de mogelijkheden).

Huurbetaling:
per maand vooraf middels periodieke overboeking

Zekerheidstelling:
ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
meters op eigen naam

Indexering:
jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Aanvaarding:
Direct beschikbaar

Is uw interesse gewekt?
Bel voor informatie naar t 0475 335 225, Jack Frenken Bedrijfsmakelaars.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten