Bel ons
Menu Menu

Beegden
Dorpsplein 4 a

Verhuurd

€ 10.800,- per jaar

Beschrijving

TE HUUR; COMMERCIËLE RUIMTE VAN CA. 120 m² GELEGEN DIRECT AAN HET DORPSPLEIN,

LOCATIE:
Het object is gelegen aan het Dorpsplein en direct aan een groot openbaar parkeerterrein. In de directe omgeving zijn naast enkele kantoren en dienstverlenende bedrijvigheid ook enkele horecazaken gevestigd. Het Dorpsplein is gelegen aan de doorgaande weg door Beegden, richting Heel en Roermond.

BEREIKBAARHEID:
Door de ligging aan de doorgaande weg richting Heel en Roermond is het object niet alleen uitstekend bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het object prima te bereiken. Op ca. 60 meter is een bushalte gesitueerd.

OBJECT:
De commerciële ruimte dat zowel als kantoor, praktijk of als verkoopruimte gebruikt kan worden heeft een fontbreedte van ca. 10,5 m². Het pand is volledig ingericht en voorzien van installaties, keukenblok en toilet. Aan de achterzijde van de commerciële ruimte bevindt zich nog een ruime buitenplaats.

PARKEREN:
Aan de voorzijde van het object bevindt zich een grote openbare parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden.

BESTEMMING:
Volgens het vigerende bestemmingsplan Beegden geldt als bestemming ‘Centrum’, onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlening, of maatschappelijke doeleinden.

HUURPRIJS:
€ 875,- per maand

AANVAARDING:
In overleg, doch spoedig.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI
(consumentenprijsindex) reeks CPI alle Huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het (CBS).

HUURTERMIJN:
In overleg.

BETALINGSTERMIJN:
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

HUUROVEREENKOMST:
De huur en verhuur zal worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten